Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2019

Gösterim: 1728

Üniversitemiz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Arasında “Eğitim, Danışmanlık ve Hizmet Alımına Yönelik İşbirliği Protokolü” İmzalandı

Üniversitemiz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında, danışmanlık hizmet alımı, hizmet alımı, bilimsel araştırma (veri ve bilgi paylaşımı), staj, sürekli eğitim ve sertifika programları konularında işbirliği yapmak amacıyla düzenlenen protokol, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde imzalandı.

Eğitim, Danışmanlık ve Hizmet Alımına Yönelik İşbirliği Protokolü’nü Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz imzaladı. Gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ve Genel Sekreter Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Kahya da hazır bulundu. 

İmzalanan protokolün amacı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin görev, faaliyet ve çalışmaları için Üniversitemizden alacağı her türlü teknik, idari, mali, hukuki ve benzeri konulardaki “Danışmanlık Hizmet Alımı” ile muhasebe, mesleki eğitim, fotoğraf, film, fikrî eser ve güzel sanatlar ve benzeri konulardaki “Hizmet Alımı” işlerinde yapılacak işbirliğini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde, Üniversitemiz öğretim elemanlarının, bilimsel araştırma ve yüksekokul öğrencilerimizin staj görebilmeleri için yapılacak işbirliğini, başvuru ve katılım koşulları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Üniversitemiz tarafından belirlenecek olan ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizde (BANÜ-SEM) Balıkesir Büyükşehir Belediyesi personelinin katılacağı sürekli eğitim ve sertifika programlarına katılımı konusunda yapılacak işbirliğini kapsamaktadır.


Fotoğraflar