Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022

Üniversitemiz ve Bağcılar Belediyesi İş Birliği ile Engelli Kursiyerler Haliç’i Temizledi

Üniversitemiz paydaşlığında Bağcılar Belediyesi Su Altı ve Su Üstü Sporları Kulübü bünyesinde eğitim alan engelli kursiyerler Haliç’i temizledi. Etkinlik kapsamında engelliler, dalgıç kıyafetlerini giyerek kurbağa adamlarla birlikte iskeleden suya tüplü dalış gerçekleştirdi. Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Ferhat Yalgın’ın koordinesinde 5 metre derinliğe dalan engelliler, denizin dibini temizleyip buldukları çöpleri karaya çıkardı. Programa; Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık, emniyet personeli ve engelli aileleri de katıldı. Etkinlik sonunda, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık katılımcılara sertifika takdiminde bulundu.