Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018

Gösterim: 1210

Üniversitemiz Yükselen Şehir Bandırma Platformu'nun Düzenlemiş Olduğu Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Yükselen Şehir Bandırma Platformu üyeleri, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ile Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin düzenlemiş olduğu tanıtım ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleşen tanıtım ve değerlendirme toplantısına, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve platform üyesi sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla birlikte, üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz katıldı. Programda ayrıca Bandırma’daki diğer sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile meslek örgütlerinin temsilcileri de hazır bulundu. 

Ülke olarak belirlediğimiz 2023 yılı kalkınma hedefleri ile bölgemizde yaşanan gelişmeler doğrultusunda Bandırma’nın geliştirilmesi amacıyla kurulan Yükselen Şehir Bandırma Platformu’nun düzenlemiş olduğu toplantı, şehrin ileri gelenlerine Bandırma ve geleceği hakkında istişare etme şansı sunarak bölgede gerçekleştirilebilecek olan yeni projelerin de konuşulmasına imkan sağlamış oldu.


Fotoğraflar