Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021

Üniversitemiz Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar’ın Turizm ve Kültürel Miras Eğitimi Adlı Yeni Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Başkanımız Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Turizm İşletmesi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Hakan Sezerel’in birlikte hazırladıkları “Turizm ve Kültürel Miras Eğitimi” adlı kitap yayımlandı. UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal Oğuz’un önsözü ile kaleme alınan çalışmada, özellikle somut olmayan kültürel miras, turizm ve kültürel miras konularına vurgu yapıldı. Kitaba katkı sunan Yeni Medya ve İletişim Bölümü Başkanımız Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar’ı, Dr. Öğretim Üyesi Hakan Sezerel’i ve UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal Oğuz’u bu kıymetli eserden dolayı tebrik eder, yayım hayatımda başarılar dileriz.