Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2019

Gösterim: 1407

Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programımız Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde Gerçekleştirildi

Üniversitemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel İftar Programımız Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımıyla gerçekleşen iftar programına, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Manyas Kaymakamı Muhammet Kaya, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başta olmak üzere, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ile basın kuruluşlarının temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

Mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla Üniversitemiz tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Programı’nda konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “Ramazan ayının bu anlamlı iftar sofrasında sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu program bizim için oldukça anlamlı. Ramazan demek, birlik olmak, aynı sofrayı paylaşmak demektir. Bu sebeple bizleri kırmayarak Geleneksel İftar Programımıza katılım gösterip bizlerle aynı sofrayı paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının başta siz değerli konuklarımız olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.  

Erdek Müftüsü Adem Eser’in yemek duasını gerçekleştirdiği Geleneksel İftar Programımız, Ramazan ayının manevi havasının hissedildiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ortamda gerçekleşti.