Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018

Üniversitemiz Tanıtım Çalışmaları Kapsamında Kütahya’da Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında 10-11 Aralık tarihlerinde, Kütahya’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. Kütahya Hilton Garden Inn’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na yaklaşık 4000 öğrenci katıldı. Fuar, öğrencilerin yanı sıra rehber öğretmenler tarafından da ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere, üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verildi.

“Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, üniversitemiz bölüm ve programlarına ait taban ve tavan puanlarının yer aldığı puan tablosunun yanı sıra rozet, kalem, defter, sticker vb. tanıtıcı materyaller de hediye edildi.

İki gün boyunca devam eden “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, tanıtım standımız yoğun ilgi gördü.