Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018

Üniversitemiz Tanıtım Çalışmaları Kapsamında Bursa’da Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında 27-28 Aralık tarihinde, Bursa’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuara 135 liseden yaklaşık 10.000 öğrenci katıldı ve 44 üniversite stant açtı.

Fuarda ziyaretçilere, üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verildi.

“Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, üniversitemiz bölüm ve programlarına ait taban ve tavan puanlarının yer aldığı puan tablosunun yanı sıra rozet, kalem, defter, sticker vb. tanıtıcı materyaller de hediye edildi.

İki gün boyunca devam eden “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, tanıtım standımız yoğun ilgi gördü.