Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018

Gösterim: 971

Üniversitemiz, Tanıtım Çalışmaları Kapsamında Aydın’da Düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’’na Katıldı

Üniversitemiz, tanıtım çalışmaları kapsamında Aydın’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’’na katıldı. Aydın Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen tercih fuarının açılışına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’’ açılışını gerçekleştirdikten sonra tanıtım standımızı ziyaret ederek, üniversitemiz çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi edinirken Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü personelimize Aydın’a hoş geldiniz dileklerini de iletti. 

1 - 2  Kasım tarihlerinde düzenlenen fuarda, 30 üniversite stant açtı. Yaklaşık 7 bin ziyaretçinin olduğu fuar, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilerin yanı sıra veliler ve rehber öğretmenler tarafından da oldukça ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere, üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verilirken; kitap ayracı, rozet, kalem, puan tablosu, defter, sticker vb. tanıtıcı materyaller de hediye edildi. 

Üniversite adayı öğrencilerin sorularının içtenlikle yanıtlandığı, Aydın Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’’ iki gün sürdü. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi standını ziyaret eden öğrenciler, Bandırma ve üniversite hakkında detaylı bilgi edindiklerini ifade ederek tercihlerinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne de yer vereceklerini belirttiler.