Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Diler Aydın ile Dr. Öğr. Üyesi Yılda Arzu Aba’nın “Anne-Çocuk Sağlığı” Adlı Yeni Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Diler Aydın ile Dr. Öğr. Üyesi Yılda Arzu Aba’nın “Anne-Çocuk Sağlığı” adlı yeni kitabı yayımlandı.

Anne-çocuk sağlığı alanında yaşanan kaynak sıkıntısını azaltmak, bu hizmetlere yönelik sistematik bilgi içeren yazılı kaynakları artırmak ve disiplinler arası alanlarda temel kaynak oluşturmak amacıyla yazılan kitapta, anne ve çocuk sağlığının geliştirilmesi, korunması, hastalıklarının önlenmesi, tedavisi ve bakımı konusunda ailelere danışmanlık sağlayacak bilgiler de yer almaktadır.

“Anne-çocuk sağlığı” alanında önemli bir başvuru kaynağı olacağına ve akademik çevrede büyük dikkat çekeceğine inandığımız bu kitaptan dolayı, üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Diler Aydın ile Dr. Öğr. Üyesi Yılda Arzu Aba’yı tebrik ediyoruz.