Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019

Üniversitemiz Polonya’da Bulunan Czestochowie Teknoloji Üniversitesi’ne Erasmus+ Programı Kapsamında Ziyaret Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Polonya’da bulunan Częstochowie Teknoloji Üniversitesi’ne Erasmus+ Programı kapsamında ziyaret gerçekleştirdi.
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürümüz Selçuk Tektaş ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Birim Uzmanımız Öğr. Gör. Ömer İnan’dan oluşan üniversitemiz heyetini, Częstochowie Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fotoya Chlad ile Kütüphane Direktörü Lidia Adamczyk karşıladı.

Üniversiteler arası yayın, proje ve ortak çalışma alanlarının yanı sıra kütüphaneler arası kitap alışverişi ile ortak veri tabanı oluşturma konularında görüş alışverişinde bulunuldu.