Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018

Üniversitemiz Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyelerimiz’den Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi Ziyareti

Üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğretim üyelerimiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 5 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete Medya ve İletişim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven, Dr. Öğr. Üyesi Aysel Kurnaz, Dr. Öğr. Üyesi İpek Kumcuoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ve Arş. Gör. Esra Tani katıldı.

Gerçekleşen ziyarette Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi Koordinatörü Uğur Karabulut ve Koordinatör Yardımcısı Sercan Değirmenci ile üniversitemizde kurulması planlanan medya merkezi hakkında teknik ve akademik bilgi alışverişinde bulunuldu. Radyo, gazete, televizyon stüdyosu, internet haber ve sosyal medya birimleri konularındaki bilgilerin paylaşıldığı görüşme samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.