Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018

Üniversitemiz Heyeti, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 13. Alt Kurul Toplantısı’na Katıldı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur’un başkanlığındaki, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Uğur Günşen, Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Kürşad Demirtaş ve Öğr. Gör. Mustafa Cem Aldağ’dan oluşan üniversitemiz heyeti, Trakya Bölgesi’ndeki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek bölgedeki gelişmişliği ve birlik üyesi üniversiteler arasındaki etkileşimi artırmak için çalışmalar gerçekleştirmek üzere kurulan Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB)13. Alt Kurul Toplantısı’na katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 13. Alt Kurul Toplantısı öncesinde, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur’un da yer aldığı TÜB Alt Kurul Üyelerinden oluşan heyet, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ve Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu ile bir araya gelen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek heyet üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.