Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019

Gösterim: 871

Üniversitemiz Heyeti “4. Uluslararası Termal ve Sağlık Zirvesi” Hazırlık Çalışmaları Kapsamında Gönen Kaymakamlığında Düzenlenen Toplantıya Katıldı


İlki Afyonkarahisar, ikincisi Denizli ve üçüncüsü Sivas’ta düzenlenen “Uluslararası Termal ve Sağlık Zirvesi”nin dördüncüsü 25-29 Eylül tarihleri arasında Balıkesir’de gerçekleşiyor. 56 ülke ve 161 şehirden katılım beklenen “4. Uluslararası Termal ve Sağlık Zirvesi”nin 4. Danışma Kurulu Toplantısı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın himayelerinde ve zirvenin paydaşı olan Üniversitemizin de katılımıyla Sındırgı’da gerçekleşecek.


Balıkesir Valiliği himayelerinde, Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi tarafından organize edilen ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda düzenlenecek olan “4. Uluslararası Termal ve Sağlık Zirvesi” ile 20 ilçesinin 13’ünde jeotermal kaynak bulunan Balıkesir’in termal ve sağlık turizminde önemli bir merkez haline gelmesi hedeflenmektedir.


Sındırgı Laguna Thermal Resort & Spa’da 20 Haziran Perşembe günü saat 14:00 de gerçekleşecek olan “4. Uluslararası Termal ve Sağlık Zirvesi”nin 4. Danışma Kurulu Toplantısı öncesinde, Gönen ilçesinin bu zirveden en fazla faydayı elde edebilmesi için ve toplantıya hazırlık teşkil etmek üzere Gönen Kaymakamlığında bir toplantı gerçekleştirildi.


Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar’ın başkanlık ettiği ve Üniversitemizi temsilen Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Alparslan Serel’in katıldığı toplantı, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi başta olmak üzere birçok yetkilinin iştiraki ile gerçekleşti.


Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Alparslan Serel, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek ve Gönen Meslek Yüksekokulu Akademisyenlerimizden oluşan üniversitemiz heyetinin katılım gösterdiği toplantıda Gönen’in Termal Sağlık Kenti olma vizyonu doğrultusunda yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıca bu vizyon çerçevesinde bir tanıtım filmi çekilmesi içinde sürecin başlatılması kararı alındı.


Fotoğraflar