Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020

Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Bandırma İlçe Güvenlik Toplantısı Düzenlendi

Bandırma ilçemizdeki vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen “Bandırma İlçe Güvenlik Toplantısı” bu ay Üniversitemizin eski Senato Salonu’nda düzenlendi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Mahir Mavi, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran ve Bandırma Merkez Komutanı Hava Muhabere Albay Doğan Oral’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen “Bandırma İlçe Güvenlik Toplantısı”nda, ilçemizdeki asayiş ve huzuru bozabilecek muhtemel sorunlar ve bu sorunlarla ilgili alınabilecek tedbirler ile genel güvenlik konusunda yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.