Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018

Üniversitemiz Denizcilik Topluluğu Tarafindan "Gemilerde Atık Alımı ve Yakıt İkmali" Konulu Konferans Düzenlendi

Denizcilik Topluluğumuz tarafından "Gemilerde Atık Alımı ve Yakıt İkmali" konulu konferans düzenlendi.

Konferansa, Çanakkale Kepez Liman Müdürü Evren Beceren, Acente ve Satın Alma Müdürü Doğu Laçinel ve Çevre Mühendisi Serkan Toroz konuşmacı olarak katıldı.

Programda Çanakkale Limanı ve kapasitesi, atıklar için kullanılan mevzuat, yakıt ikmali ve acentede çalışmak için gereken nitelikler hakkında çeşitli bilgiler paylaşıldı. Program, üniversitemiz Denizcilik Topluluğu danışman hocası ve üniversitemiz Denizcilik Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Alper Kılıç'ın katılımcılara teşekkür plaketi vermesi ile sona erdi.