Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019

Üniversitemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Tarafından SGK Uzmanı Ali Duman'ın Katılımı ile Konferans Düzenlendi

Üniversitemizin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından SGK Uzmanı Ali Duman'ın katılımı ile konferans düzenlendi. Duman, konuşmasında iş hayatına geçiş sürecinde büyük önem taşıyan stajyerlik konusunda önemli bilgiler verdi. “Amacım stajyerlik ve iş hayatında karşınıza çıkacak sorunlara çözüm üretmektir” diyen Duman, stajyerlik ve çalışma hayatı konulu bir sunum gerçekleştirdi. Duman sunumunda ayrıca İŞKUR’un düzenlediği “İşbaşı Eğitim Programı”nın öğrencilere faydaları konusundan da bahsetti. Duman, “Bu program ile öğrenci hem iş tecrübesi elde ediyor hem de iş ortamında nasıl mesleki terimler kullanıldığına dair pek çok bilgi öğrenir. Öğrenci, öğrencilik hayatının dışında bir sosyal ortam da tecrübe etmiş olur. Daha sonraki iş başvuruları için daha kolay iş bulma imkanı bulur.” dedi. Öğrencilerin ilgi ile takip ettiği konferans, konuşmacıya verilen teşekkür plaketi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.