Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020

Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Grand Asya Otel’de Gerçekleşti

Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu’nun akademik kurul toplantısı, Grand Asya Otel’de düzenlenen kahvaltı programıyla gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Genel Sekreterimiz Cihangir Boz'un teşrifleriyle gerçekleştirilen kurul toplantısına, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ertan Demirkapı, Müdür Yardımcıları ve öğretim üyeleri ile Meslek Yüksekokul Sekreter Vekili Halil Ferik katıldılar.

Toplantıda Adalet Meslek Yüksekokulu'nun genel faaliyetleri, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemine ait planlar, çeşitli istatistikler ve 3+1 İşyeri Uygulamalı Eğitim Modeli hakkında ayrıntılı bilgiler sunuldu.