Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018

Gösterim: 1138

Üniversitemiz 4-6 Ağustos Tarihleri Arasında İstanbul’da Düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı’’na Katıldı

Üniversitemiz, tercih ve tanıtım çalışmaları kapsamında İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı’’na katıldı. 4-6  Ağustos tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda 108 üniversite stant açtı. Ayrıca yaklaşık 70 bin ziyaretçinin olduğu fuar, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilerin yanı sıra, veliler ve rehber öğretmenler tarafından da yoğun ilgi gördü. Eğitim ve kariyer tercihlerini  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak planlayan öğrencilerin Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi  standına ilgisi oldukça büyüktü. 

Üniversitemiz eğitim mottosu "Sen, Umut Ol!"un da oldukça ilgi gördüğü  fuarda, ziyaretçilere üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus ve Mevlana uluslararası değişim programları hakkında bilgi verilirken; kitap ayracı, rozet, kalem, puan tablosu vb. tanıtıcı materyaller de hediye edildi. Üniversite sınavında tercih yapacak öğrencilere doğru tercih ve kariyer planlama konusunda destek veren uzmanlarımız, üniversitemizin yaptığı çalışmalar ve yeni yerleşke projemiz hakkında da tanıtıcı bilgiler aktardı.
 
 Hayali Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olan öğrencilerin sorularının içtenlikle yanıtlandığı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı’’ üç gün boyunca devam etti. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi  tercih standını ziyaret eden öğrenciler, Bandırma ve üniversite hakkında detaylı bilgiler aldıklarını belirterek tercihlerinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne de yer vereceklerini ifade ettiler.