Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019

Üniversitemiz, 19-21 Temmuz Tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde Düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı"na Katıldı

Üniversitemiz tercih ve tanıtım çalışmaları kapsamında İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı. 19-21 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda yurtiçi ve yurtdışından 100’e yakın üniversite stant açtı. Fuar, üniversite tercihi yapacak aday öğrenciler ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkânları, Erasmus ve Mevlana Uluslararası Değişim Programları hakkında bilgi verildi. Üç gün boyunca devam eden fuarda tanıtım standımız büyük ilgi gördü.