Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2020

Gösterim: 4808

Üniversite Sanayi İşbirliği (ÜSİ) Kapsamında Üniversitemiz Yeni İşbirliği Protokollerine İmza Attı

Üniversitemiz ile İŞBİR Elektrik Sanayi A.Ş. ve Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. arasında, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin yapacakları staj uygulaması çalışmaları konusunda işbirliği usul ve esaslarını kapsayan ayrı ayrı protokoller imzalandı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, protokole taraf olan şirketleri ziyaret ederek protokol imza törenlerine katıldı. İŞBİR Elektrik Sanayi A.Ş. ile gerçekleşen protokol imza törenine Genel Müdür Burhan Özgür ile Ar-Ge Müdürü Alper Akça katılırken, Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. ile gerçekleştirilen imza törenine Ar- Ge Müdürü A. Kerem Köseoğlu, Ar-Ge Departmanından Tolga Topçu ve İnsan Kaynakları Departmanından Banu Uzunköprü ile Erbuhan Nalbantoğlu katılım gösterdi. 

Ziyaretlerde İŞBİR Elektrik Sanayi A.Ş. ve Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. yetkililerine günün anısına hediye olarak Bandırma Vapuru maketleri takdiminde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ayrıca Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile birlikte şirket yönetim merkezlerinde ve üretim tesislerinde de incelemelerde bulundu.