Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019

Tercih ve Tanıtım Günlerimiz Sona Erdi

Üniversitemiz, 18-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla “Tercih ve Tanıtım Günleri” düzenlendi. “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi, Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Bandırma İDO Terminali önü, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı ve Gönen Banyolar Caddesi’nde tanıtım stantlarımız hizmet verdi. Ayrıca Türkiye genelinde İstanbul Kongre Merkezi, Ankara Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi, İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi, Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi ve Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen tercih fuarlarına iştirak ederek on binlerce öğrenciye ulaştı.

Tanıtım günleri kapsamında tercih dönemine giren aday öğrencilere üniversitemizin genel tanıtımı, bölüm ve programları, akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal-kültürel-sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında bilgilendirme yapıldı.

12 gün boyunca açık kalan stantlarımız öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü.