Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019

Gösterim: 1740

Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya Ortaokulu’nda “Hemşirelik ve Sağlıklı Yaşam” Konulu Eğitim Düzenlendi

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ), Herkes İçin Sağlık Topluluğu’nun katkılarıyla, Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya Ortaokulu’nda "Hemşirelik ve Sağlıklı Yaşam" konulu eğitim düzenledi. 

Düzenlenen eğitimlere, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ile müdür yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan da katıldı.

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdür yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan, Çocuk Üniversitemiz’in kuruluş amacından ve planlanan projelerinden bahsetti.

Eğitim, Herkes İçin Sağlık Topluluğu’muzun üyeleri ve öğrencilerimiz Huriye Aydın, Melahat Gerentepe, Mustafa Kaya, Büşra Akbulut ve Hazel Güvebilir’in hemşirelik mesleğinin tanıtımı, sağlıklı yaşam, hastalıklardan korunma ve bazı temel sağlık uygulamalarından oluştu. 

İki seans şeklinde gerçekleştirilen eğitimden yaklaşık 120 ortaokul öğrencisi faydalandı. Öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi hem Çocuk Üniversitemiz hem de katkıda bulunan topluluklarımız açısından mutluluk vericiydi. Etkinlik ve eğitimler fotoğraf çekiminin ardından son buldu.