Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018

Rektörümüzden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na Nezaket Ziyareti

Rektörümüz  Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Hizmet Binası'nda Başkan Zekai Kafaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, Üniversite Genel Sekreteri Cihangir Boz ile Belediye Başkan Danışmanı Aydın Özen de bulundu.

Ziyarette, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na bugüne kadar üniversitemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Üniversitemizin gelişimi ve projeleri hakkında da bilgiler paylaşan Rektörümüz, önümüzdeki dönem faaliyetleri için de Büyükşehir Belediyesi'nin desteğinin devamını diledi.

Başkan Kafaoglu da Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile tam bir işbirliği ve uyum içerisinde olacaklarını belirtti. Görüşme karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.