Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Regaip Kandili Dolayısıyla Mesajı

Mübarek üç ayların başlangıcı, Ramazan’ın ilk habercisi, Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecesi olan Regaip Kandili’ne erişmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Kandiller, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, insanların gönül dünyalarının aydınlanmasına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen çok özel gecelerdir.

İnsanlık olarak çok zor bir süreçten geçtiğimiz, kısıtlamalar ve sosyal mesafe nedeniyle birbirimize uzak kaldığımız, iyiliğe, yardımlaşmaya, dayanışmaya ve duaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde, bu müstesna geceyi en güzel şekilde ihya edebilmeyi temenni ediyor, başta Üniversitemiz öğrencileri ile personeli olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum.