Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018

Gösterim: 1255

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kaza Geçiren Üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine ve Öğretim Görevlimize Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, gerçekleşen kaza sonucu yaralanan Öğretim Görevlimiz Özlem Aydoğdu Atasoy’a ve öğrencilerimiz Yaşar Arslan ile Emre Erdem’e geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri için Erdek Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlimiz Özlem Aydoğdu Atasoy'un rehberliğinde Manyas’ta bulunan "Ünal Çiftliği"ne düzenlenen teknik gezi dönüşünde, Erdek yolu üzerinde bulunan BAGFAŞ mevkiinde trafik kazası meydana gelmiştir. 

Meydana gelen trafik kazası sonucunda yaralı öğrencilerimizden Emrah Söbü ve Eren Özdemir taburcu olurken, Öğretim Görevlimiz Özlem Aydoğdu Atasoy ve öğrencilerimiz Yaşar Arslan ile Emre Erdem’in hayati tehlikeleri bulunmayıp Bandırma Devlet Hastanesi’nde tedbir amaçlı müşahede altında tutulmaktadırlar.