Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İskenderun Teknik Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İskenderun Teknik Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in incelemelerde bulunmak üzere İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin misafiri olarak gerçekleştirdiği ziyarete, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı da iştirak etti.
İncelemelerin ve karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaret, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’ya hediye takdimi gerçekleştirmesiyle son buldu.