Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018

Gösterim: 764

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası İş Birliğinde Düzenlenen “Küresel Ekonomik Gelişmeler ve Türkiye” Konulu Konferansa Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası İş Birliğinde Düzenlenen ve Ekonomist Gazeteci  Emin Çapa’nın konuk olduğu “Küresel Ekonomik Gelişmeler ve Türkiye” konulu konferansa katıldı.

Bandırma Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konferansa, konuşmacı olarak katılan Ekonomist Gazeteci  Emin Çapa, küresel ekonomik gelişmeler ve Türkiye ye yansımaları konusuyla bir sunum gerçekleştirdi.

Konferansa Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası başkanları ile üyelerinin yanı sıra çevre ilçelerdeki oda ve borsa başkanları ve üniversitemiz öğretim üyeleri de katılım gösterdi.


Fotoğraflar