Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018

Gösterim: 2448

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bandırma'da da coşkuyla kutlandı. Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de katılım gösterdiği resmi törene Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler de  yoğun ilgi gösterdi.

Askeri bandonun kahramanlık marşları çalması ile başlayan tören, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp’in 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla devam etti. Tören, Bandırma Belediyesi Halk Oyunları ekibinin zeybek gösterisinin ardından Atatürk büstüne çelenklerin bırakılmasıyla son buldu.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kaymakamlık Binası’nda ilçe protokolü ve vatandaşların kutlama tebriklerini kabul etti.