Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018

Gösterim: 1036

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir 244. ÜAK Toplantısı’na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitelerarası Kurul üyesi olarak Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 244. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na katıldı.

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca kurulan, üniversite rektörlerinin bir yıl süre ile üniversitelerin Cumhuriyet dönemindeki kuruluş tarihlerine göre sıra ile başkanlık yaptığı, Üniversitelerarası Kurul’un 1 Ağustos 2017 tarihinde başkanlık görevini devralan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın başkanlığında 244. Dönem Toplantısı, Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgün Gülhan’ın sahnelediği piyano dinletisi ile devam etti. Piyano dinletisinin ardından Pamukkale Üniversitesi Tanıtım Filmi ve Denizli İli Tanıtım Filmi gösterimi gerçekleşti. Film gösterimlerinin sonrasında ise selamlama ve açılış konuşmaları ile devam eden program, 244. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı ile son buldu.


Fotoğraflar