Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018

Gösterim: 1214

Rektörümüz Ankara’da Üniversitemiz İle İlgili Ziyaretler Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemiz ile ilgili çeşitli konuları görüşmek amacıyla Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ankara ziyaretleri kapsamında, Rektörümüz ilk olarak Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçalin’i ziyaret etti. Ziyarette Türk Dil Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çakıcı ve Üniversitemiz eski Genel Sekreteri, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Ethem Arıoğlu da hazır bulundu.

Rektörümüz, Türk Dil Kurumu ziyareti sonrasında Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Bu ziyaret sonrasında ise, TÜBİTAK’ın Yeni Destek Programları Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın da katıldığı toplantıda TÜBİTAK tarafından projelere verilecek yeni destekler hakkında rektörlere bilgilendirme yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Ankara temasları kapsamında son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı ziyaret ederek, Bakanlık Müsteşarı Ömer Arısoy, Müsteşar Yardımcısı Mahmut Kocameşe ve Telif Hakları Genel Müdürü Şaban Karataş ile bir görüşme gerçekleştirdi.


Fotoğraflar