Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019

Gösterim: 1533

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mehmet Tektaş ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Necla Tektaş’ın “Meslek Matematiği” Adlı Yeni Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tektaş ile Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necla Tektaş’ın “Mühendislik, Teknoloji, Denizcilik, Temel Bilimler ve Uygulamalı Bilim Fakülteleri için Meslek Matematiği” adlı yeni kitabı yayımlandı.


İçeriğinde genel hatları ile diferansiyel denklemler, laplace dönüşümleri, fourier serileri, optimizasyon, nümerik analiz ve cebirsel olmayan denklemler bulunan kitaptaki örneklerin bir kısmı matlab ortamında da çözülmüş ve bazı örnekler gerçek zamanlı deneylerle hazırlanmıştır.

Alanında önemli bir başvuru kaynağı olacağına ve akademik çevrede büyük dikkat çekeceğine inandığımız bu kitaptan dolayı, Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tektaş ile Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necla Tektaş’ı tebrik ediyoruz.


Fotoğraflar