Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2021

Gösterim: 664

Kütüphane Haftasında Üniversitemizin Kütüphane Dostları Ödüllendiriliyor

29 Mart-4 Nisan Kütüphane Haftası nedeniyle, Üniversitemizde belirlenen 7 kategoride 2020 yılı itibariyle kütüphanemizden en çok kitap alan isimler belirlenmiştir. Belirlenen isimlere seçmiş oldukları kitaplar, İdealonline ve Hiperkitap sponsorluğunda hediye olarak takdim edilecektir. 

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemizden 2020 Yılında En Çok Kitap Alanlar Listesi “Akademik Personel” kategorisinde Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemizden Doç. Dr. Tarhan Okan, “İdari Personel” kategorisinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımızdan Nurşah Pehlivanoğlu, “Doktora Öğrencisi” kategorisinde İşletme Doktora Programımızdan Öğr. Gör. Hatice Batmantaş, “Yüksek Lisans Öğrencisi” kategorisinde Ekonometri Yüksek Lisans Programımızdan Aygül Gider, “Lisans Öğrencisi” kategorisinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüzden Dilşat Kandur, “Önlisans Öğrencisi” kategorisinde Gönen MYO Grafik Tasarımı Programımızdan Nurhan Gürbüz ve “Uluslararası Öğrenci” kategorisinde Tarih Bölümümüzden Sokhibjon Zaripov en çok sayıda kitap alarak hediye almaya hak kazanmıştır. 

En çok kitap alan akademisyenimiz, personelimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, herkesi daha çok okumaya, daha çok araştırmaya ve kitapların büyülü dünyasına davet ediyoruz.


Fotoğraflar