Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019

Genç Türkiye Topluluğumuz tarafından "Kültür Festivali" düzenlendi

Genç Türkiye Topluluğumuz tarafından 54 farklı ülkeden gelmiş olan uluslararası öğrencilerimize ülkemizin kültürünü tanıtmak amaçlı "Kültür Festivali" düzenlendi. Programda uluslararası öğrencilerimize kültürümüzü tanıtmak amaçlı ülkemizin çeşitli yörelerine ait geleneksel yemekler Rektörlük fuaye alanında öğrencilerimize ikram edildi. İkram öncesi ise konferans salonunda ülkemizin kültürel motifleri öğrencilerimiz tarafından uluslararası öğrencilerimize titizlikle anlatıldı. Büyük ilgi gören sunumun ardından hem ülkemizin geleneksel müzikleri, hem de uluslararası müzikler eşliğinde öğrenciler doyasıya dans etti. Renkli görüntülerin sahne aldığı program sonunda öğrenciler kaybettikleri enerjileri birbirinden lezzetli yemekler ile geri kazandı.