Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020

Gösterim: 1187

Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Dijital Oyun ve Espor Eğitim Programları Başarıyla Gerçekleşti

Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin #evdekalbanu etkinlikleri kapsamında Nisan- Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirdiği Dijital Oyun ve Espor Çevrimiçi Eğitim Programları başarı ile gerçekleştirildi.


9 Nisan- 22 Mayıs tarihleri arasında haftada 2 gün gerçekleştirilen eğitimlere Türkiye Espor Federasyonu Başkanı ve Avrupa Espor Federasyonu Birliği Üyesi Alper Afşin ÖZDEMİR, Futbolist Yatırımları Sinan DURSUNOĞLU ve Cesur SÜNNETÇİOĞLI, Sangal Esports Yatırımcıları Emre ERGÜL ve Hamza SÖNMEZ, BJK Esports Baş Koçu Ahmet YILMAZ, Esports360 Girişimcisi İlker KARAŞ, Lokum Games Espor Uzmanı Batuhan TERCAN, Publish Me Espor Organizasyon Müdürü Simge ERDOĞAN, Kommunity Pazarlama Müdürü Damla PEKGÖZ, ESL Turkey Müdürü Eren GÜNCÜ, Next in Game Espor Ajans Müdürü Aykut ÖZDEMİR, Level Dergisi Yazarı ve aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ertuğrul SÜNGÜ, Hi Games, Game Factory, Fiber Games Kurucusu Tolga ÖZTÜRK ve Moba TR Girişimcisi Gökhan GÜLER katıldı. 


Dijital oyun ve espor ekosisteminin önemli markalarının yöneticilerinin katıldığı toplamda 50 saatlik çevrim içi eğitimler gerçekleştirildi. 


Üniversitemizin farklı bölümlerinden 30 öğrencimizin devam edip sertifika almaya hak kazandığı eğitimler Haziran Ayında uygulamalı eğitimler şeklinde devam edecek.


Fotoğraflar