Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019

Bandırma Kaymakamımız Günhan Yazar Çocuk Üniversitesi Yaz Okulumuza Konuk Oldu

Üniversitemiz bünyesinde yakın zamanda kurulan Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-Çocuk Üniversitesi) tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Yaz Okulu’nda kitap okuma saatinin konuğu Bandırma Kaymakamımız Günhan Yazar oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de eşlik ettiği etkinlikte Bandırma Kaymakamımız Günhan Yazar, öğrencilerimizle tanışıp sohbet ederek, Ayfer Tunç’un “Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek” adlı kitabın geleneksel çocuk oyunları ile ilgili bölümünden paylaşımlarda bulundu. Ortaokul öğrencilerinden oluşan Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu öğrencilerimizin de ilgiyle ve dikkatle takip ettiği, eğlenerek zaman geçirdiği etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.