Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019

Gösterim: 1196

Bandırma İlçe Müftülüğü’nün Üniversitemiz Öğrencilerine Yönelik Olarak Düzenlediği Kudüs Konulu Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilerimize Ödülleri Takdim Edildi

Bandırma İlçe Müftülüğü’nün MÜSİAD Bandırma Şubesi sponsorluğunda Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak 10 Nisan Çarşamba günü düzenlediği Kudüs konulu mektup yazma, şiir okuma ve kısa film yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.
Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonumuzda gerçekleşen ödül töreni kapsamında, yarışmada birinci ve ikinci olanlara  “Kudüs Seyahati”, üçüncü olanlara ise çeyrek altın hediye edildi.
Mektup Yazma Yarışması’nın birincisi olan Berk Özdemir‘e Kudüs gezisi ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ikincisi olan Büşra Akbulut’a Kudüs gezisi ödülünü MÜSİAD Bandırma Şubesi Eski Başkanı Ahmet Çömez, üçüncüsü olan Cemil Ayna’ya çeyrek altın ödülünü MÜSİAD Bandırma Şubesi Başkanı Ali Şengül, Şiir Okuma Yarışması’nın birincisi olan Hande Vurgun’a Kudüs gezisi ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ikincisi olan Hilal Koca’ya Kudüs gezisi ödülünü MÜSİAD Bandırma Şubesi Üyesi Ekrem Yüzbaşı, üçüncüsü olan İrem Deniz’e ise çeyrek altın ödülünü MÜSİAD Bandırma Şubesi Başkanı Ali Şengül takdim ederken düzenlenen Kısa Film Yarışması’nın birincisi olan Nagihan Bülbül’e Kudüs gezisi ödülünü Bandırma İlçe Mütfüsü Hamdi Gevheri takdim etti.
Ayrıca Üniversitemiz öğrencisi Bandırma Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Temel’e de MUSİAD Bandırma Şubesi Üyesi Hasan Arıcı tarafından Kudüs gezisi hediye edildi. 
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai Mete ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz’un da hazır bulunduğu ödül töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in dereceye giren öğrencilerimizi tebrik etmesiyle son buldu.