Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019

Gösterim: 1770

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi’nden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı’na Anlamlı Bağış

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cüneyt Taşkın ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı Uzman Öğretmeni Ömür Aksu üniversitemize ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cüneyt Taşkın ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı Uzman Öğretmeni Ömür Aksu, Bandırma Halk Eğitimi Merkezi’nin çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e bilgilendirmede bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Aşçı Çıraklığı ve Yaş Pasta Yapımı sınıfı öğrencisi yaklaşık 60 kursiyerin, kurs döneminde ürettiği ürünlerin satıldığı kermesin gelirini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı’na (BANÜV) bağışlayarak üniversitemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunmuş oldular.

Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı’na yapmış oldukları bu anlamlı bağıştan dolayı Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cüneyt Taşkın’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitemizin gelişimi ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için bölgemizdeki iş insanları ve vatandaşlarımızdan destek beklediklerini ifade etti.

 

 

 


Fotoğraflar