Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018

Gösterim: 2014

Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’dan Rektörümüze Nezaket Ziyareti

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimler sonucu 27. dönem Balıkesir Milletvekili seçilen Yavuz Subaşı, beraberinde Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genel Sekreterimiz Cihangir Boz da hazır bulundu.


Seçim sonrası ilk ziyaretlerinden birini üniversitemize gerçekleştiren Subaşı, “Kentimizin iki üniversitesinden biri olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Balıkesir ve bölgemiz için büyük bir önem arz etmektedir. Kuruluşundan bugüne göstermiş olduğu hızlı gelişim ve kısa zaman içerisinde yakalamış olduğu büyük başarıdan dolayı duyduğumuz memnuniyeti öncelikle ifade etmek istiyorum. Üniversitemizin bu hızlı gelişimi bölgemizin kalkınmasında önemli bir rol oynayacaktır. Bu nedenle üniversitemizin altyapı ve üstyapı yatırımları ile diğer ihtiyaçları hususunda  üniversitemizle işbirliği içerisinde Ankara’da ilgili kurumlarda süreçlerin takipçisi olacağız.” dedi.


Karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennileri çerçevesinde gerçekleşen görüşme sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’na günün anısına üniversitemiz logosunun olduğu motifli tabak  takdiminde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.


Fotoğraflar