Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021

Gösterim: 538

BANÜ TTO A.Ş. Yönetim Kurulu Yıllık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Rektörümüz ve aynı zamanda BANÜ TTO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Süleyman Özdemir Başkanlığında, Rektör Yardımcısı ve BANÜ TTO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Mehmet Tektaş, Prof. Dr. İbrahim Tümen, Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı,  Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay ile Doç. Dr. M. Nuri Seyman, Dr. Öğr. Üyesi Cemil Közkurt, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kıvrak ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Cihangir Boz’un katılımıyla BANÜ TTO A.Ş. Yönetim Kurulu Yıllık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

Yıllık Değerlendirme Toplantısında BANÜ TTO A.Ş. Genel Müdürü Dr. M. Cem Aldağ, 2020 yılında gerçekleştirilmiş ve 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan projeler ve faaliyetler ile ilgili bir sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen sunum sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversite-sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti ve BANÜ TTO A.Ş’nin yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.


Fotoğraflar