Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018

Atatürk’ün Bandırma’ya Gelişinin 93. Yıldönümü Resmi Törenle Kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma’ya gelişinin 93. yıldönümü ilçede düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur’un katılım gösterdiği törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın yanı sıra ilçe protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler de katıldı.

Bandırma Feribot İskelesi’nde düzenlenen ilk törende, denizden römorkörle karaya çıkan lise öğrencilerinin getirdiği Türk bayrağı, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar’a teslim edildi. Bayrak teslim töreninin ardından Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve ilçe protokolü ile Bandırmalı vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törende Atatürk anıtına çelenk sunularak protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Atatürk’ün Bandırma’ya Gelişinin 93. Yıldönümü Resmi Töreni, Belediye Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ile son buldu.