Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021

Akademik Danışmanlık Hizmeti Veren Öğretim Üyelerimize Teknoloji Transfer Ofisimiz Tarafından Teşekkür Belgesi Verildi

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi tarafından, 2020 yılında BANÜ TTO A.Ş.’ye en fazla proje üreten Prof. Dr. Mehmet Tektaş ve Dr. Öğr. Üyesi Taylan Engin başta olmak üzere belli bir limitin üzerinde akademik danışmalık hizmeti veren tüm öğretim üyelerimize teşekkür belgesi takdim edildi.

Düzenlenen törende Mühendislik ve Doğa Bililmleri Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mehmet Tektaş, Doç. Dr. M. Nuri Seyman, Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı, Dr. Öğr. Üyesi Taylan Engin,  Dr. Öğr. Üyesi Cemil Közkurt ve Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay ile Bandırma Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kıvrak, teşekkür belgelerini Rektörümüz ve aynı zamanda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in elinden aldılar.