Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bandırma’da Resmi Tören ile Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bandırma'da da coşkuyla kutlandı. Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş’ın da katılım gösterdiği resmi törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oğuz Okuyucu ve ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Kaymakamımız Günhan Yazar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından halk oyunları ekipleri gösterileri, öğrencilerin günün anlam ve önemine dair okuduğu şiirler ve resmi geçit töreni ile son buldu.