Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019

Gösterim: 1038

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 100.yılı, Tüm Yurtta Olduğu gibi Bandırma'da da Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 100.yılı, tüm yurtta olduğu gibi Bandırma'da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Üniversitemizi temsilen katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in yanı sıra, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 6.Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Alb. Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Emniyet Müdürü Soner Duran, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

Bandırma İlçe Spor Müdürlüğünün Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören, Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterilerine de sahne oldu.

Kick boxs, tekvando, jimnastik ve müzik dinletisi gibi birçok farklı etkinliğin de yer aldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni, kentimizde büyük bir coşkuyla kutlandı.


Fotoğraflar