Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (BANÜ-SEM) ile Bandırma Ticaret Odası (BTO) İş Birliğinde Düzenlenen e-Ticaret Eğitimlerinin İkinci Grubu Başladı

Üniversitemiz ile Bandırma Ticaret Odası arasında 10 Ekim 2018 tarihinde imzalanan protokol sonrası, 24 Aralık tarihinde birinci grubu tamamlanan e-ticaret eğitimlerinin ikinci grubu da üniversitemiz bünyesinde başladı. 27 kişinin katıldığı ikinci grup eğitimleri, birinci grup eğitmenliğini de üstlenen üniversitemiz Bandırma Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Metin Akbulut tarafından üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştiriliyor.

Kamu-üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde, Bandırma Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak düzenlenen eğitim ile işletmelerin dijitalleşmesi için gerekli yol haritasını belirlemek ve katılımcıların e-ticaret adımlarını ve araçlarını öğrenerek işletmelerini internet zeminine taşımaları hedefleniyor.