Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019

Gösterim: 1578

Balıkesir Milletvekillerimizden Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Balıkesir Milletvekillerimiz Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ve Yavuz Subaşı Üniversitemize nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Milletvekillerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından eski senato salonunda ağırlandı. Gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir milletvekillerimize Üniversitemizin kuruluşundan bu yana gerçekleştirmiş olduğu gelişim hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Rektörümüz milletvekillerimize bugüne kadar Üniversitemiz çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da kendilerinden güçlü desteklerinin devamını diledi.  

Balıkesir milletvekillerimiz ise yerleşkelerimizin bulunduğu Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek başta olmak üzere Balıkesir şehrine katmış olduğu değer ve başarılı çalışmaları nedeniyle Üniversitemize ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkürlerini ilettiler. Bundan sonraki dönemde de Üniversitemiz çalışmalarına en güçlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e başarılar dilediler.

İyi niyet temennileri çerçevesinde gerçekleşen görüşme sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, milletvekillerimize günün anısına Bandırma Vapuru maketi ve Bandırma minyatürü tablosu takdiminde bulunarak kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  


Fotoğraflar