Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018

Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemizde öğrenim görmek üzere yurtdışından başvuru yapan aday öğrencilerin başvuruları sonuçlanmıştır.

studyin.bandirma.edu.tr adresinden yerleştirme sonucunu e-mail adresiniz ile girerek öğrenebilir; kabul belgelerinin çıktısını alabilirsiniz. Tüm sonuç listesi için tıklayınız…

KAYIT YERİ     :  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi 10200 Bandırma - BALIKESİR / TÜRKİYE
KAYIT TARİHİ :  01.06.2018-18.06.2018

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Lise Diplomasının aslı ile noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı Türkçe tercümesi,

Diploma Denklik Belgesi (İl Milli Eğitim Müdürlükleri veya ülkelerindeki Türk Dış Temsilciliklerinden alınır.)

Not Durumu Belgesi (transkript) aslı ile noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı Türkçe tercümesi, (Ortaöğrenim not ortalamasını gösteren belge)

Sınav Sonuç Belgesi (Ulusal sınav sonuçları ve belirtilen diğer sınav sonuçları)

Türkçe Yeterlik Belgesi  (Bu belgeyi ibraz edemeyen adaylar Üniversitemiz tarafından yapılacak Türkçe Yeterlilik Sınavına girebilirler.)

Vesikalık fotoğraf (6 adet)

Pasaportun onaylı fotokopisi ile pasaportun Türkçeye çevrili noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı örneği,

Çift Uyruklu olarak kayıt hakkı kazanan adayların doğumla yabancı uyruklu olup sonradan TC vatandaşlığına geçtiklerine dair çift uyruklu olduğunu belgeleyen nüfus müdürlüklerinden alınacak “Ayrıntılı Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği” belgesi, (Vukuatlı nüfus kayıt örneği kabul edilmeyecektir.)

Öğrenim amaçlı alınmış İkamet tezkeresinin onaylı örneği (kayıt tarihinden itibaren bir ay içinde kayıtlı olduğu okulun öğrenci işleri bürosuna teslim

NOT: Üniversitemize belirtilen kayıt süreleri içinde gerekli evrakları teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları iptal edilecektir.

NOT: Evraklarda, eksiklik veya yanlışlık olması durumunda öğrencilerin başvuruları iptal edilecektir.