Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018

Yemekhane Otomasyon Sisteminde 2. Geçişlerde Bir Öğün Yemek Maliyeti Olan 9,50 Türk Lirası Kesilecektir

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızca 02.04.2018 tarihinden itibaren Yemekhane Otomasyon Sistemine geçilmiş olup, fiş karşılığında yemek hizmeti verme işlemi 05.11.2018 tarihinde sona erdirilerek Bandırma Meslek Yüksekokulu dışında tamamen kartlı sisteme geçilecektir.

05.11.2018 tarihinden itibaren aynı gün içerisinde 2'inci geçişlerde Personel ve Öğrencilerimizden bir öğün yemek maliyeti olan 9,50 Türk Lirası kesilecektir.

Daha önce yüklenici firmalarda çalışıp kadroya geçen personelimiz Kadrolu İşçi (Tayın Bedeli Alan) tarifesi olan 9,50 Türk Lirası bedel karşılığı yemek hizmetinden faydalanacaktır.

Personel ve öğrencilerimizin yemek yeme konusunda mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları gerekmektedir.