Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018

Üniversitemizde “Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi” (ICEESS) Düzenleniyor

Üniversitemizde 27-28 Haziran 2018 tarihlerinde Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi (International Conference on Empirical Economics and Social Sciences ICEESS’18) düzenleniyor. Sosyal Bilimlerle ilgilenen araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar alıcıların bir araya getirilmesi amaçlanan konferans ile İktisat, İşletme, Finans ve Sosyal bilimlerden uluslararası katılımcıların uygulamalı ve teorik konuları sunma, tartışma ve paylaşma fırsatı sağlayacaktır. Bu kongre, özellikle İktisat, İşletme ve Yönetim konuları başta olmak üzere sosyal bilimlerle ilgili tüm konuları kapsamaktadır.

Ulusal ve uluslararası üniversitelerden akademisyenlerin yanı sıra kamu ve özel sektör temsilcilerinin de katılacağı konferansımız, 27 Haziran Çarşamba Günü saat 10:00’da gerçekleşecek açılış programıyla başlayacaktır. Kongreyle ilgili tüm detaylara http://iceess.com/ web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Konferans ile ilgili istatistikler için tıklayınız.