Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019

Üniversitemizde Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” Düzenleniyor

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından Üniversitemizde 26 Nisan tarihinde “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” düzenlenmiştir. İkinci grup için eğitim D-101 no’lu derslikte 3 Mayıs 2019 tarihinde ve 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.  Başvurular 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’a kadar Rektörlük Fuaye Alanımızda bulunan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimize ait kayıt masalarında yapılacaktır.

Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek olan eğitimde, İş Güvenliği Uzmanı Doç. Dr. Alper Kılıç ile İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğretim Görevlisi Fehim Göze, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında genel konular, sağlık konuları ve teknik konular hakkında detaylı bilgi verecektir.
Katılım sertifikası verilecek olan eğitimin ücretleri:
a) Az tehlikeli işyerleri için  (8 Saat) 20 TL.
b) Tehlikeli işyerleri için  (12 Saat) 25 TL
c) Çok tehlikeli işyerleri için  (16 Saat) 30 TL