Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019

Gösterim: 964

Üniversitemiz ile İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi İş Birliğinde, “İŞKUR Kampüste” Projesi Kapsamında “Kariyer Günleri” Etkinliği Düzenleniyor

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAGEM), İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bandırma Ticaret Borsası iş birliğinde ve Bandırma Kaymakamlığı himayelerinde, “İŞKUR Kampüste” projesi kapsamında “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlenecektir.

Gerçekleştirilecek olan “İŞKUR Kampüste” etkinliği kapsamında, “İş Görüşmesi” temalı tiyatro, “Mülakat Teknikleri” konulu seminer, Moderatörlüğünü Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAGEM) Müdürümüz Doç. Dr. Celalettin Yanık’ın yaptığı, Kurtsan Holding A.Ş. Bandırma Fabrika Müdürü Kurtuluş Temur, Girişimci Melisa Demirhan ve Kocaman Balıkçılık İnsan Kaynakları Müdürü Medine Özen’in panelist olarak katılacağı ve  “Üretim Yönetimi, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları” konularının masaya yatırılacağı panel ile İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın tarafından “Sıra dışı Düşünme” konulu sunum gerçekleştirilecektir.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda, 13 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 09.30’da başlayacak olan etkinliklere tüm öğrencilerimiz davetlidir.


Fotoğraflar